Majka vezivala i zlostavljala sinove

Izvor: Blic, 21.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka vezivala i zlostavljala sinove

Sedmogodišnji dečak je nedavno pronađen u češkom gradu Brnu, vezan lancima u podrumu, dok ga je njegova vlastita porodica zverski zlostavljala, čak i jela njegovo meso, prenose češki mediji.

Mali Ondrej M. je spasen živ kad je komšija svojom sigurnosnom kamerom, kupljenom da nadzire svoju bebu, uhvatio snimak dečakove agonije.

On je već bio delimično odran nakon što ga je majka monstrum, 31-godišnja Klara, zatvorila u kavez.

Na suđenju u Brnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majka monstrum je plakala u sudnici dok je zgroženi sudija slušao pojedinosti o maltretiranju Ondreja i njegovog bespomoćnog brata Jakuba (9) u tamnici. Dečaci su podvrgavani obrednom mučenju: pekli su ih i bičevali kaiševima.

Tortura je okončana kada je komšija, suočen s direktnim prenosom pakla, pozvao policiju. Policajci su upali u kuću i oslobodili dečake. Spasli su i žensku osobu koja se predstavila kao 13-godišnja usvojena sestra dvojice dečaka, ali se ispostavilo da je to 34-godišnja Barbara Skrlova, članica sekte „Pokret grala", i da je i sama učestvovala u mučenju. Majka malog Ondreja je optužila Barbaru, da joj je isprala mozak.

Na sudu je rečeno da je zlostavljanje dece koordinirano SMS-ovima koje je učesnicima torture slao vođa sekte „Pokret grala" poznatiji kao Doktor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.