Majka priznala ubistva osam beba

Izvor: RTS, 29.Jul.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka priznala ubistva osam beba

Priznanjem da je ubila svojih osam beba, koje su pronađene u porodičnoj kući i garaži na severu Francuske, Dominik Kotre oslobodila optužbi osumnjičenog muža i suočila se sa mogućom doživotnom robijom.

Dominik Kotre, majka osam beba koje su pronađene mrtve u Francuskoj, priznala je ubistva objasnivši da ne želi više dece. Time je njen suprug oslobođen optužbe.

Kotre je rekla da je bebe ugušila na rođenju, izjavio je tužilac Erik Vailan. Dominik Kotre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (45), po zanimanju medicinska sestra, rekla je da nije želela da ide kod lekara da uzme neko sredstvo za kontracepciju. Ona je dodala da njen suprug nije primetio njene trudnoće i da ne zna za ubistva.

Dominik Kotre i njen suprug Pjer-Mari imaju već dve odrasle ćerke, koje imaju svoju decu. Protiv Dominik je juče pokrenuta istraga za ubistvo maloletnika s predumišljajem za šta joj preti doživotna zatvorska kazna.

Na posmrtnim ostacima beba, rođenih između 1989. i 2007. godine, nisu otkriveni tragovi nasilja, prvi su rezultati obdukcije. Tela su pronađena u dvorištu i u garaži kuće.

Psihotarapeut Lusi Beresvord navodi da je za neke žene, sama ideja trudnoće i promena koje ona nosi, jednostavno previše.

"One ulaze u stanje poricanja stvarnosti, recimo skrivaju trudnoću, ne samo od supruga i porodice, nego i od sebe. Taj proces se nastavlja i po porođaju što vodi do čedomorstva", objašnjava Beresvord.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.