Majka pokušala da sinu u zatvoru prošvercuje marihuanu

Izvor: Beta, 23.Avg.2020, 12:29

Majka pokušala da sinu u zatvoru prošvercuje marihuanu

Majka jednog zatvorenika u zatvoru u Štipu pokušala je sinu da prošvercuje marihuanu, objavilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.Kako se navodi u saopštenju, Kazneno-popravna ustanova "Štip" je policiji juče u 11.03 prijavila da su zatvorski službenici u paketu namenjenom zatvoreniku H. V, koji je donela njegova majka B. V, pronašli marihuanu."Policijski službenici su obavili uvidjaj i oduzeli marihuanu. Nakon potpunog dokumentovanja slučaja biće podnesena odgovarajuća prijava", precizira se.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Majka pokušala da sinu u zatvoru prošvercuje marihuanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2020

Majka jednog zatvorenika u zatvoru u Štipu pokušala je sinu da prošvercuje marihuanu, objavilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije...Kako se navodi u saopštenju, Kazneno-popravna ustanova "Štip" je policiji juče u 11.03 prijavila da su zatvorski službenici u paketu namenjenom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.