Majka osuđena na doživotnu robiju zbog ubistva petoro dece

Izvor: B92, 04.Nov.2021, 13:17

Majka osuđena na doživotnu robiju zbog ubistva petoro dece

Sud u Nemačkoj danas je proglasio krivom i osudio na doživotni zatvor ženu (28) za ubistvo svoje petoro dece u njihovom domu u Zolingenu u septembru 2020.

Regionalni sud u Vupertalu je u svojoj presudi utvrdio posebnu težinu zločina što će onemogućiti pomilovanje, prenosi nemačka agencija DPA.

Žena je u svom stanu u Zolingenu na zapadu Nemačke u septembru prošle godine ubila decu Melinu, Leonija, Sofi, Tima i Luku.

Tužioci su naveli da im je majka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvo dala lekove da ih uspava, a zatim ih ugušila. Veruju da je razlog za ubistvo to što joj je bivši partner poslao fotografiju sa novom devojkom, na šta mu je odgovorila da zbog toga nikad više neće videti svoju decu.

Šesto dete je pre ubistava poslala kod bake, a zatim je pokušala da se ubije skočivši pod voz kada je zadobila teške povrede, ali ne opasne po život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOŽIVOTNA KAZNA ZA MAJKU MONSTRUMA: Ubila petoro dece nakon što je muž prevario

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021

U Nemačkoj 28-godišnja majka osuđena je na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva petoro od njenih šestoro dece, u kući u zapadnom gradu Zolingenu...Regionalni sud u Vupertalu je, u svojoj presudi utvrdio posebnu težinu zločina, a u većini slučajeva takav nalaz isključuje izlazak iz zatvora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.