Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021, 20:36

Majka nastradale u saobraćajnoj nesreći u Nišu: Za mene ovo nije nesrećan slučaj

U Nišu, u subotu - protest... Na mestu poslednje saobraćajne nesreće, za koju nezadovoljni građani tvrde - da nije nezgoda, već ubistvo nedužnih pešaka na trotoaru, zbog nasilničke i bahate vožnje. Zbog pogibije dvojice Nišlija 4. januara, od kojih je jedan 12-godišnji dečak, nezadovoljstvo se prenelo na ulice. U Nišu se još nisu oporavili od tragedije u kojoj je nastradala 25-godišnja Jovana Petković. Njena majka je odlučila da progovori za N1, zato što smatra da ni njena ćerka nije nastradala u nesrećnom slučaju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Protestna šetnja Nišlija kao još jedan vid nezadovoljstva zbog bahate vožnje i tragičnog udesa

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021

Nakon četiri protesta protiv bahate vožnje, a povodom saobraćajne nesreće u kojoj su na Bulevaru Medijana poginuli dete i 48-godišnjak, Nišlije će u u subotu, 23. januara organizovati i protestu šetnju. ..U pozivu koji Nišlije dele na društvenim mrežama piše da je okupljanje zakazano za 15...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.