Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 13:30

Majka moli sina da se vrati: Olivera Balaševič neutešna, Aleksa napustio svoje najmilije FOTO

Dom Alekse Balaševića bila je porodična kuća a sada… 
Na velikom imanju u ulici Jovana Cvijica, Aleksa je napravio svoje prve korake, tu su prohodali i njegov otac deda i pradeda, a to je razlog zbog kog se verovalo da će mladi biznismen poželeti da nastavi tradiciju i sa svojom porodicom ostati tu da živi.
Pročitajte Odmah ćete pogoditi na koga liči – Aleksa Balašević konačno pokazao kako izgleda njegova ćerka

Na veliku žalost >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << majke Olivere, udovice Đorđa Balaševića, Aleksa je doneo odluku da krene nekim svojim putem, daleko od njenih skuta.
Novi dom Alekse Balaševića u urbanom je naselju, a opet mirnom i okruženom predivnom prirodom.
Pročitajte Ovde je stanovala vanvremenska ljubav – Olivera Balašević otvorila vrata doma koji su ona i Đole godinama gradili Facebook

Opremljen je modernim nameštajem, a odiše porodičnom atmosferom.
Svoj kutak Balaševićev najmlađi naslednik opremio je u konsultaciji sa suprugom Nikolinom, a sudeći po njegovim šalama na društvenim mrežama stan s prelepom terasom i još lepšim pogledom dopada se i ćerkici Veri.
Pročitajte: Balaševićeva kuća na moru će vas ostaviti bez daha – Đoletov sin pokazao u kakvom raju uživaju
Jedna fotografija osvanula na Aleksinom profilu svedoči tome kako njegova nekretnina izgleda i gde se tačno nalazi, a komentari fanova su pozitivni. Pogledajte fotografiju na Story portalu…
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Story
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.