Majka je OSTALA U ŠOKU kad je videla šta je njena ćerka ubacila u mašinu za pranje veša

Izvor: Blic, 08.Avg.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka je OSTALA U ŠOKU kad je videla šta je njena ćerka ubacila u mašinu za pranje veša

Jedna majka zaprepastila se kada je otvorila mašinu za sudove i u njoj pronašla neobičnu stvar. Malo je reći da je ostala u šoku kada je uz posuđe pronašla i igračku za seks.

Uzrujana majka odmah je pozvala svoju ćerku da joj objasni šta seksi igračka radi u mašini za posuđe. No, onda je usledio još veći šok kada joj je ćerka objasnila o čemu se radi.

Ćerka je, naime, u mašinu za sudove stavila običnu bocu za vodu s poklopcem koja se, zbog visoke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << temperature u mašini jednostavno otopila i poprimila neobičan oblik zbog kojeg je majka i pomislila da se radi o nečem drugom.

– Moja mama je pronašla ovo u mašini za posuđe. Dala mi je to zamotano u peškir i pitala me šta to stavljam u mašinu. To je boca. Smanjila se. Mama je stalno pričala koliko se neugodno osećala tog dana – napisala je ćerka koja je fotografiju otopljene boce objavila na društvenoj mreži "Reddit", gde je izazvala pravo oduševljenje.

Kasnije je otkriveno kako se to nije prvi put dogodilo. Na "Redditu" su već objavljene fotografije sličnih boca koje su i druge, ne samo ovu majku, podsetile na igračke za seks.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.