Izvor: S media, 29.Jan.2013, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka devojčice koja je išetala iz vrtića: Šokirani smo da niko nije primetio da nema deteta

Uprava Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" kazniće zaposlene koji su odgovorni za incident u vrtiću "Petar Pan" prošlog petka, kada je trogodišnja devojčica sama išetala i otišla kući.

U ustanovi kažu i da ne negiraju svoju krivicu za ovaj incident.

Trogodišnja devojčica se, prema račima majke, sama obukla, prešla prometnu raskrsnicu i otišla kući, a da niko od vaspitača nije ni primetio da je nema, sve dok im oni nisu javili. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

-Čista sreća je što se starije dete tada nalazilo u stanu kada je mlađa ćerka došla. Dodatno smo se šokirali kada se ispostavilo da u vrtiću nisu ni primetili da im nedostaje jedno dete, kaže majka devojčice Gordana Stupar.

Novosadsko Udruženje "Roditelj" saopštilo je da je iznenađeno i uplašeno time da je dete izašlo iz vrtića i da ga niko nije primetio.

(24sata.rs)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

SKANDAL: Vaspitačicama pobeglo dete (3)

Izvor: Kurir, 30.Jan.2013, 08:19

NOVI SAD - Neverovatno!..Roditeljima trogodišnje devojčice iz Novog Sada umalo nije pozlilo kad su saznali da je njihovo dete samo došlo kući iz vrtića, a da to niko od zaposlenih u obdaništu „Petar Pan“ u nije primetio!..- Desilo se to prošlog petka. Moja ćerka je obukla jaknu, sama izašla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.