Majka decaka koga je izujedao pas u Sapcu ocajna Sta treba da vodim dete na povocu

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka decaka koga je izujedao pas u Sapcu ocajna Sta treba da vodim dete na povocu

- Parkovi su punih psećih izmeta, oseća se na mokraću. Govore nam da smo debili, jer smo kupili deci kompjutere, a kad izađemo napolje, ne treba da ih puštamo slobodno - prepričava ogorčena majka

Mali Vukašin (4) koga je u subotu, 1. aprila, izujedao pas lutalica u Šapcu i dalje proživljava traumu.Njemu su lekari stavili pet kopči, ali on, i pored lekova za spavanje i antibiotika, i dalje ne jede, mokri u krevet, i slabo komunicira, kako nam >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je prepričala njegova majka Nataša.

– Proživljavamo pakao od tog kobnog dana. Dete odgovara samo na naša pitanja, non stop smo sa njim. Šta tek da kažem, kakav sam pritisak doživela od kojekakvih žena – da sam pretukla dete, da sam kriva jer treba da ga držim za ruku. Pitala sam nadležne u Šapcu, gde treba da pustim dete da slobodno šeta – s gorčinom u glasu prepričava Nataša.

Ona kaže da dobija kritike od nekih sugrađanki.

– Govore nam da smo debili, jer smo kupili deci kompjutere, a kad izađemo napolje, pitjau, zašto ih puštamo slobodno. Šta treba, da držim dete na povocu?! Parkovi su punih psećih izmeta, oseća se na mokraću. U nedelju je još jedno dete napadnuto, ujedeno je za rame. Neki su potom došli, sklonili te lutalice na sigurno, udomili ih, što se kaže, pa će da ih vrate nazad.

Njena porodica je prošla kroz sličnu situaciju pre dva meseca.

– Tada su mi lutalice napale starije dete. Branila sam ga, psi umalo mene nisu izujedali. Te iste lutalice su jednom sugrađaninu zadavile maltezera. Ovde životinje imaju veća prava nego ljudi. U policiji su nam rekli, kada smo slučaj prijavili, da smo ubili psa, platili bismo 280.000 dinara odštetu. Ko priča o ubijanju? Nećemo da ubijamo životinje, samo sklonite te krvoločne pse da ne diraju nas i decu – zaključila je naša sagovornica.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.