Majka Zorana Marjanovića: GOTOVI STE AKO JA PROGOVORIM!

Izvor: Press, 25.Sep.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Zorana Marjanovića: GOTOVI STE AKO JA PROGOVORIM!

Prema poslednjim informacijama u slučaju "Marjanović", Zorica, majka uhapšenog Zorana, zna ulogu svakog od članova porodice u zločinu, iako sama najverovatnije nije direktno učestvovala u njemu. Do preokreta je, kako pišu beogradski mediji, došlo nedavno, posle iskaza svedoka u istrazi.
Foto: Srpski Telegraf, V. Lukić
- Jedan od poslednjih svedoka koji je pozvan na saslušanje pre hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Marjanovića slučajno je otkrio interesantan detalj zbog kojeg su članovi porodice ponovo saslušavani. Svedok, koji o ubistvu ne zna ništa i nije mogao da pomogne informacijama o zločinu, ostavio je istražitelje zatečene pošto se posle završenog saslušanja prisetio da je jednom prilikom, posle ubistva Jelene, čuo kako se njena svekrva Zorica s nekim svađa u kući i u žaru rasprave viče: "Samo se ti igraj, ako ja progovorim, gotovi ste, neko će u zatvor" - ispričao je izvor.
On je objasnio da svedok nije znao s kim se Zorica svađala, ali da je siguran da je sagovornik bio neko od ukućana.
U porodičnoj kući u Borči, pored osumnjičenog za zločin, žive jo i njegovi roditelji Vladimir i Zorica, brat Miloš i sin iz prvog braka Uroš. U kući i dalje živi i Zoranova i Jelenina ćerkica Jana.
Prema zakonu Republike Srbije, Zorica neće odgovarati krivično ako je znala za zločin a nije ga prijavila, jer je okrivljeni njjen sin. Ali, ako se utvrdi da su članovi porodice Marjanović učestvovali u skrivanju tragova i prebacivanju tela pokojne pevačice, oni bi mogli da budu uhapšeni zbog saučesništva.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.