Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 04:35

Majka Tijane Dapčević je toliko posebna, njen izgled opčinjava: Upoznajte Branu, prvakinju Makedonske opere i damu od stila FOTO

Majka Tijane Dapčević je prelepa i sofisticirana dama 
Zahvaljujući ocu Velku Todevskom, profesoru na Muzičkoj akademiji u Skoplju, i majci Brani, operskoj pevačici, Tijana Dapčević odrastala je okružena svetom nota i muzičkih instrumenata, pa ne čudi što je i sama krenula tim putem, baš kao i njena deset godina mlađa sestra Tamara.
Pročitajte Ravno pet sati trajao je ovaj zahvat – Tijana Dapčević više ne liči na sebe FOTO
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Foto: ATA images

− Muzikom sam počela da se bavim dok sam bila u maminom stomaku. To je logično jer je bila prvakinja Makedonske opere. Još kao bebu vodila me je u pozorište, tamo me je presvlačila i hranila – ispričala je Tijana jednom prilikom.
Pročitajte Bolest Tijane Dapčević uzela maha – Simptomi se vide, postalo je nepodnošljivo FOTO
ATA images

Budući da je njena majka rodom iz vojvođanskog mesta Crvenke, pevačica je često boravila kod babe i dede, pa je srpski jezik govorila podjednako dobro kao makedonski.
Gospođa Todevska se ne pojavljuje često u javnosti, ali rado dolazi kod ćerke i njene porodice u Beograd, a zajednička fotografija koju je Tijana objavila govori više od reči koliko su bliske.
Pročitajte Profesorka podgoričke gimnazije – Ova prefinjena dama je majka Marije Vicković FOTO
Iako u zrelim godinama, Brana Todevska izgleda izuzetno lepo i negovano, a na njenom Instagram-profilu dominiraju fotografije ćerki i unuka, na koje je vrlo ponosna, piše Hello!.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Hello!
FOTO: Rajko Ristić




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.