Majka PRODAVALA ćerku od njene TREĆE GODINE, nudila je muškarcima za STARO GVOŽĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka PRODAVALA ćerku od njene TREĆE GODINE, nudila je muškarcima za STARO GVOŽĐE

Majka, koja je prodavala ćerku muškarcima za seks od treće godine detetovog života, proglašena je krivom u četvrtak nakon što je porota čula zastrašujuće svedočenje neimenovane žrtve o tome kako je majka 13 godina puštala mušarce da je siluju u zamenu za staro gvožđe i drogu.

Jednom je čak dozvolila trojici muškaraca da se seksualno iživljavaju nad njom u zamenu za novac za kiriju.

Selest Čejmbers (37) proglašena je krivom nakon što je ćerka ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ju je majka najmanje dva puta nedeljno podvodila muškarcima u zamenu za novac ili robu i govorila joj da nikome ne sme da priča o tome.

Zlostavljanje je trajalo od 2003. do 2016. godine, a u junu 2017. Čejmbers je najzad uhapšena.

Devojčicina baba Barbara Lemje izjavila je na suđenju u Talahasiju (Florida) da je devojčica došla kod nje kada je majka uhapšena i da zbog trauma noću često nije mogla da zaspi.

Na veliku nesreću, majka je isprala mozak ćerki tako da je u početku odbijala da ispriča socijalnim radnicima o zlostavljanjima, strahujući da će zbog toga zapasti u neprilike.

Mum let drug dealers rape girl, 3, for 13 years and would hit her if she refused- Celeste Chambers https://t.co/BrVyaXtPh2

— Dallas Harrison (@dallas90210) January 12, 2019

- Ovo dete je ceo život preživljavalo košmar, a za to je kriva njena majka, koja ju je podvodila muškarcima - izjavila je tužilac Ana Noris. - Dobro je što ljudi sada shvataju da se trgovina ljudima ne događa samo u filmovima - dodala je ona.

Čejmbers će u ponedeljak biti izrečena presuda pod optužbom za trgovinu ljudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.