Majka Milanović, Persida iz Zemuna ili vidovita Radenka: Državljanka Srbije varala redom po regionu

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 12:38

Majka Milanović, Persida iz Zemuna ili vidovita Radenka: Državljanka Srbije varala redom po regionu

Z.D. (64) iz Zemuna uhapšena je u Derventi zbog sumnje da je na prevaru oštetila više osoba, javlja portal Klix.ba.

Ona ih je ubedila, kako se navodi u tekstu, da će ih svojim natprirodnim moćima izlečiti i osloboditi crne magije, i na taj način ih je oštetila za oko 800.000 KM.

Z.D. je uhapšena u Derventi prilikom preuzimanja novca u iznosu od 5.000 KM, a ranije joj je jedan od oštećenih poslao 13.000 KM.

Ona je od ranije poznata ne samo dobojskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policiji nego i hrvatskoj, gde je jednu osobu oštetila za oko 400.000 evra (oko 782.000 KM), javljaju Nezavisne novine.

U Hrvatskoj se predstavljala kao majka Milanović iz riječkog manastira, dok se oštećenom kom je uzeča 18.000 KM predstavljala kao Persida, a u Doboju je bila poznata kao vidovita Radenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.