Majka MONSTRUM: Ubila svoje dvoje dece da bi uzela novac od osiguranja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka MONSTRUM: Ubila svoje dvoje dece da bi uzela novac od osiguranja

Deca godinama trpela zlostavljanje

Žena iz Australije optužena je za ubistvo svoje dvoje dece i mučenje svog trećeg deteta, a deca su zlostavljanja trpela najmanje pet godina.

Pročitajte i:

Mari Krebtri (51) uhvaćena je u sredu u Gold Kostu, a policija je izvestila kako je sumnjiče da je ubila svoju 18-godišnju ćerku Erin 2012. godine i 26-godišnjeg Džonatona prošle godine. Oboje su bili odrasli ljudi s posebnim potrebama.

Motiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove majke za unapred isplanirano ubistvo svoje dece bila je navodno finansijska dobit, kazala je policija i dodala kako to sigurno nije bio čin samilosne majke, a njena advokatica Emili Levsej kazala je da će energično braniti ove optužbe.

Policija je izvestila kako je majka mučila svoju sada 25-godišnju ćerku i prouzrokovala joj "znatnu štetu tokom značajnog vremenskog perioda".

Tela njene dece pronađena su u pet godina razmaka, u dve različite kuće u Gold Kostu. Njihova smrt prvobitno je tretirana kao samoubistvo, a tek kasnije su se probudile sumnje.

Policija je optužila Meri da je pokušala da izvuče novac, gotovo milion australijskih dolara, od osiguranja.

Optužena je za dva ubistva, kao i za mučenje, nanošenje teških telesnih povreda, prevaru, pokušaj prevare i oružanu pljačku, ali policija nije htela da otkrije detalje pre nego što se slučaj nađe na sudu.

Meri Krebtri se trenutno nalazi u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.