Majilovac, i dalje, traga za dečakom

Izvor: RTS, 29.Jul.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majilovac, i dalje, traga za dečakom

Već sedam dana traje potraga za trinaestogodišnjim Đorđem Andrejićem, iz Majilovca kod Velikog Gradišta. Močvarni teren i kiša otežavju potragu. Od sutra, za Đorđem traga i Žandarmerija.

Potraga za trinaestogodišnjim Đorđem Andrejićem iz Majilovca kod Velikog Gradišta traje sedmi dan. Brdovit teren močvarnog tipa i kiša znatno otežavaju akciju.

Policija je najavila da će traganje za dečakom sutra biti pojačano jer će se uključiti i pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Žandarmerije, a apeluje se i na građane da se uključe u potragu.

Policija nije dala nikakve nove informacije posle jučerašnjih kontorverznih izjava majke Đorđa Andrejića, kada je prvo priznala da ga je ubila, a zatim promenila iskaz.

Više tužilaštvo u Požarevcu podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv Marine Andrejić i odredilo joj pritvor do 30 dana.

Đorđe Andrejić poslednji put je viđen kada je sa majkom otišao u baštu van sela.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.