Majci preminulog dečaka (3) iz Niša preti pritvor, branila se ćutanjem

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 19:05

Majci preminulog dečaka (3) iz Niša preti pritvor, branila se ćutanjem

Nišlijka T.S. (32) osumnjičena da je nemarom izazvala smrt trogodišnjeg sina, na saslušanju pred Osnovnim javnim tužilaštvom brani se ćutanjem.

Kako saznajemo u tužilaštvu, s obzirom na ovakvu njenu odbranu biće predloženo da joj se odredi pritvor do 30 dana.

"Kako ona nije doprinela rasvetljavanju okolnosti ovog događaja, a posebno jer su kod deteta ustanovljene i neke povrede u predelu lica, koje navode na sumnju u njenu verziju događaja, biće predložen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritvor", naveli su u ovoj pravosudnoj instituciji.

O pritvoru će večeras odlučiti sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu.

Ona se sumnjiči za zanemarivanje i zapuštanje kao i nepružanje pomoći maloletnom licu, jer je dečak po njenim navodima, 28. januara zadobio opekotine vrelom vodom u kupatilu od kojih je preminuo. Ni ona ni njena majka D.T. nisu zatražile pomoć lekara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pritvor za majku 3-godišnjeg dečaka koji je umro od opekotina

Izvor: Luftika.rs, 30.Jan.2022

Nišlijka T.S. (32) osumnjičena je da je nemarom izazvala smrt trogodišnjeg sina. Na saslušanju koje je obavljeno danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, T.S. se branila ćutanjem, nakon čega joj je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu odredio pritvor do 30 dana.. Policija intenzivno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.