Maja Žeželj otišla sa RTS

Izvor: Press, 24.Feb.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Žeželj otišla sa RTS

N1 je dvadesetčetvoročasovni informativni kanal koji počinje sa emitovanjem programa na proleće. Biće emitovan u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
- Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logičan korak u mojoj karijeri, iako mi je žao što se, nakon osam godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci. Sigurna sam da ću biti deo ekipe koja će napraviti značajan korak u postavljanju novih standarda u informativnom programu - izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Maja Žeželj.
N1 je potpisao partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International-a, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a u regionu a emitovaće program iz tri produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.
“Veoma nam je drago što se Maja Žeželj pridružuje mreži N1 kao prezenter vesti u programu za Srbiju. Njeno iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija ka informativnim sadržajima, biće značajni za našu televiziju i buduće gledaoce”, izjavio je Brent Sadler, generalni direktor N1 kanala.
Pored Maje, za ovaj TV kanal još ranije je ugovor potpisao i Jugoslav Ćosić, kao i jedan od najpoznatijih novinara i prezentera u Hrvatskoj Zoran Šprajc.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Maja Žeželj prelazi na TV kanal N1

Izvor: Dzungla.org, 24.Feb.2014

Voditeljka Dnevnika RTS Maja Žeželj napušta javni servis i prelazi na TV kanal N1. Reč je regionalnom24-časovnom informativnomkanalu, koji počinje sa emitovanjem programa na proleće i koji će se emitovati u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.„Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.