Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 05:30

Maja Marinković i Miljana Kulić U TAJNOSTI DOŠLE NA PREGOVORE za ulazak u rijaliti Zadruga 7 Elita!

Vladimir Miljanić
|

sreda 19. juli 2023. 23:30h


Naredna sezona rijalitija „Zadruga“, koja nosi naziv „Elita“, uskoro bi trebalo da počne, a u javnosti se već uveliko spekuliše ko bi mogao da postane deo novog serijala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Miljana Kulić i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Dve nekadašnje zadrugarke će navodno ponovo da se nađu na imanju u Šimanovcima, a detalji su dospeli do javnosti.
Kako otkriva izvor upućen u detalje kojima barata produkcija, Maja Marinković i Miljana Kulić neće prepustiti „elitnu“ sezonu, pa će se ko zna koji put po redu naći u trci za glavnu nagradu, koja ovog puta iznosi čak 100.000 evra.
Bilal Brajlović i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)
– Naravno da su i Maja i Miljana pozvane na razgovor povodom ulaska u novu sezonu, one su iznele niz svojih uslova, a na produkciji je sada da odluči da li će to prihvatiti ili ne. Maja je naravno tražila frizera i nedeljno sređivanje, jer želi da bude tip-top sređena, dok će Miljana ponovo dobiti poseban apartman, gde će povremeno boraviti i njen sin Željko – priča izvor za Republiku uz dodatak:
– Maja uvek napravi haos i dobru gledanost, tražena je, svi gledaju šta će sledeći da uradi, pa ne čudi što će se ponovo naći u rijalitju. Miljana, sa druge strane, iako je iz sezone u sezonu često pravila greške i probleme, produkcija joj je ipak i ovog puta izašla u susret i progledali joj kroz prste, jer je shvatila koliko je pogrešila, pa je uspela da se dogovori oko novog učešća. Obe će ući za vrtoglave honorare, to se uopšte ne dovodi u pitanje, cifre su „boli glava“.
Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
U ulasku u rijaliti „Zadruga 7 Elita“ progovorila je i verenica nekadašnjeg zadrugara, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: HOĆE I ONA U RIJALITI Zadruga 7 Elita! Verenica bivšeg zadrugara zapeta kao puška!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.