Maja Gojković ide sama na izbore u Novom Sadu

Izvor: Blic, 09.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković ide sama na izbore u Novom Sadu

Maja Gojković, gradonačelnica Novog Sada i nekadašnja potpredsednica SRS, na lokalnim izborima 11. maja u Novom Sadu nastupiće samostalno, u ime novoosnovanog udruženja građana „Za naš Novi Sad", saznaje „Blic".

Sukob Gojkovićeve i vrha SRS, koji tinja već više od godinu dana, kulminirao je prošle subote kada se gradonačelnica nije pojavila na predizbornom mitingu Tomislava Nikolića u Novom Sadu. U ranijim javnim nastupima Gojkovićeva je oštro kritikovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikolića i napominjala da bi ga podržala za predsednika Srbije ako bi „sam napisao svoj program". Nikolić je, nedavno, pokušao da izgladi sukob i pozvao Maju Gojković na predizborni miting. Ipak, Gojkovićeva se nije odazvala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.