Maja Gojković ZGROŽENA DIVLJAŠTVOM OPOZICIJE U SKUPŠTINI, nepoštovanje prema građanima Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:13

Maja Gojković ZGROŽENA DIVLJAŠTVOM OPOZICIJE U SKUPŠTINI, nepoštovanje prema građanima Srbije

Oštro je osudila ponašanje opozicije u Skupštini Srbije.

Članice Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Maje Gojković poručila je da je zgrožena nasiljem u Skupštini Republike Srbije od strane predstavnika opozicione liste koja se tobože bori protiv nasilja.

Kao nekadašnji predsednik Narodne skupštine svesna sam da nije prvi put da opozicija pokazuje nepoštovanje prema institucijama i državnim simbolima, ali odluka da zakletvu ne polože pred građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije u Parlamentu, onako kako to naš Ustav nalaže, već u hodnicima, je novi nivo nipodaštavanja najviše zakonodavne institucije, a time i svih građana Srbije.

Ovakvim političkim predstavama ne samo da pokazuju da ne prezaju ni od čega, već potvrđuju da je jedini cilj da bace ljagu na našu državu, da pokušaju da obesmisle državne institucije i da se uprkos nespornim izbornim rezultatima, mimo volje građana, domognu vlasti i da ponovo kao do 2012. godine sprovode pogubnu politiku pljačke države, ostavljajući ljude bez radnih mesta, Skupštinu bez umetničkih dela, a Srbiju bez fabrika, ustanova kulture, škola i puteva.

Pored svakodnevne kampanje koju vode protiv predsednika države Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke pokušavajući bezuspešno da diskredituju sve političke neistomišljenike, ovakvim ponašanjem pokazali su i da očigledno misle da Narodna skupština i instutucije postoje zbog njih i njihovih prohteva, a ne zbog interesa građana Republike Srbije.

Svim časnim i odgovornim narodnim poslanicima koji su izabrani voljom građana čestitam polaganje zakletve, a građanima Republike Srbije konstituisanje Narodne skupštine i novi saziv Parlamenta, u uverenju da će donositi mudre i odgovorne odluke u izazovnim vremenima koja su pred nama. Istovremeno duboko verujem da će sve institucije Republike Srbije, uprkos pokušajima opstrukcije nastaviti i u naredne četiri godine da rade u najboljem interesu naše zemlje i našeg naroda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.