Maja Gojković:Vučićeva deca izložena svakodnevnim napadima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2020, 14:12

Maja Gojković:Vučićeva deca izložena svakodnevnim napadima

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da su deca Aleksandra Vučića izložena svakodnevnim napadima, pretnjama i uvredama, a da niko nikada iz Saveza za Srbiju to nije osudio.

"Najoštrije osuđujem najnoviji napad na (Danila Vučića) sina predsednika Republike Srbije, koji nedvosmisleno pokazuje nastavak politike koja od dece predsednika Srbije pravi mete i stalno ih izlaže brutalnim pretnjama, uvredama i napadima", kaže Gojković, navodi se u saopštenju pres >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službe parlamenta.

Navela je da oni, koji političko delovanje u nedostatku argumenata, zasnivaju na mržnji, agresiji, nasilju i deljenju građana, sada pokazuju da "ne prezaju ni od čega u nameri da predsednika satanizuju u želji da bez izbora dođu na vlast".

"Za razliku od dece Dragana Đilasa, koju niko nikada nije ni napao ni pomenuo, jedina meta svakodnevnih monstruoznih napada su deca predsednika Srbije, a da niko nikada iz Saveza za Srbiju to nije osudio", rekla je Gojković.

Ističe da sva deca u našem društvu moraju biti zaštićena i bezbedna i pita: "Da li će sada svi oni koji su zaplakali zbog izmišljenih napada na decu Dragana Đilasa, ovog puta bar osuditi napad na decu Aleksandra Vučića".

Istraživačka mreža KRIK, uz tekst o ratu kriminalnih klanova, objavila je fotografiju Danila Vučića sa jednim navijačem, čiju grupu je, tvrde, regrutovao tzv. Kavački klan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.