Magla, sneg i led usporavaju saobraćaj na putevima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla, sneg i led usporavaju saobraćaj na putevima u Srbiji

Saobraćaj na putevima Srbije odvija se pojačanim intenzitetom, a na prilazima Kopaoniku vozila se sporije kreću zbog slabog snega, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Navodeći da su svi putevi I i II prioriteta prohodni, AMSS je upozorio vozače na moguću poledicu tokom noći i jutra.

U Beogradu, duž Ibarske magistrale i na prevoju Rudnik večeras je smanjena vidljivost zbog magle, pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu uslovima na putu, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako su naveli, zbog magle smanjena je vidljivost na 30 metara u Užicu,nа Tresibаbi i Crnom Vrhu do 50 metara, u okolini Zаječаrа 50 do 100 metara i nа prevoju Čestobrodicа 50 do 100 metara.

U Zaječaru je moguće formiranje leda na kolovozu tokom noći i u ranim jutarnjim časovima zbog niskih temperatura, a vozačima se savetuje oprezna vožnja u predelima gde su mogući odroni kao što je Đerdapska klisura.

Na teritoriji Kruševca kolovoz će biti klizav zbog snega, pa je preporučena brzina 40 kilometara na čas na deonicama Brus-Rаzbojnа, Brus-Brzeće i Kruševаc-Kаpaonik.

Kamioni na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj čekaju oko dva časa, dok zadržavanje na teretnim terminalima prelaza Horgoš ka Mađarskoj iznosi oko sat i po.

Putnička vozila na graničnim prelazima ne čekaju duže od 20 minuta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Magla na putu, na Kopaoniku slab sneg

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2017

Saobraćaj na putevima Srbije odvija se pojačanim intenzitetom, a na prilazima Kopaoniku vozila se sporije kreću zbog slabog snega Saobraćaj na putevima Srbije odvija se pojačanim intenzitetom, a na prilazima Kopaoniku vozila se sporije kreću zbog slabog snega, saopštio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.