Magla otežava kretanje vozila

Izvor: Studio B, 10.Okt.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla otežava kretanje vozila

Magla i sumaglica otežavaju kretanje vozila, upozorio je Auto-moto savez Srbije i pozvao vozače da budu više oprezni u vožnji kao i da drže veće odstojanje između vozila

Zbog učestalih odrona, potrebna je oprezna vožnja i na putevima kroz šumska područja, klisure i stenske useke, prenosi Tanjug.

Mokar kolovoz, usled kiše koja je najavljena za danas, u velikoj meri povećava zaustavni put vozila, pa se vozačima savetuje da smanje brzinu kretanja i vožnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prilagodite uslovima na putu.

Oštećenja na kolovozu, u vidu rupa ili kolotraga, predstavljaju opasnost, jer su ispunjena vodom i slabo su vidljiva.

AMSS podseća da će danas i sutra, biti zatvarene deonice puta u Košutnjaku, od Sportskog centra Rakovica preko Hajdučke česme do Pionirskog grada, zbog održavanja auto trke "Nagrada Rakovice", od 10-18 časova.

Na magistralnom putu Beograd - Obenovac, 12. oktobra će doći do izmene saobraćaja, u zoni klizišta Umka, zbog radova na struganju oštećenog kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova, biće postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija, a vozila će se naizmenično propuštati lobodnom saobraćajnom trakom.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preporučuje se sporija vožnja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2015

Auto-moto savez Srbije apelovao je na učesnike u saobraćaju da smanje brzinu kretanja, jer kiša, povremeno praćena jačim udarima vetra, dodatno otežava saobraćaj, dok mokar kolovoz u velikoj meri povećava zaustavni put vozila...Kako se navodi u saopštenju AMSS, vozačima se savetuje oprez prilikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oprezno zbog velike količine vode na kolovozu

Izvor: Cafe.ba, 11.Okt.2015, 12:09

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske upozorio je vozače da je zbog sve veće količine vode na kolovozu neophodna veoma oprezna vožnja...Kolovozi su mokri i klizavi, a učestali su i odroni na puteve, navode iz AMS-a...Magla smanjuje vidljivost u kotlinama, duž riječnih tokova i na planinskim prevojima...Iz...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.