Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magdalena Bogić ima novu pjesmu i spot

Na muzičku scenu Magdalena Bogić zakoračila je kao učesnica regionalnog šova X Factor, a široj publici predstavila se na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu sa pjesmom 'Više od sna'.

Novim, drugim singlom 'Ne kucaj' Magdalene Bogić, nastavlja živjeti svoj muzički san.

Za razliku od prijašnje, nova skladba ljubavne je tematike, ali neopisivo jaka i moćna, kazala nam je Magdalena, 'Snimljena je za sve djevojke, žene, koje su bar jednom bile prevarene ili na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bilo koji način povrijeđene od strane muškaraca. Svaka žena treba imati stav i biti odlučna u takvim situacijama.'

Za tekst su bili zaduženi Dubravko Šimek i Robert Međurečan, dok je autor muzike Dubravko Šimek. Aranžman kao i produkciju radio je Miro Buljan.

'Ne kucaj' prati i video spot, sniman u Rijeci i Puli. 'Ekipa koja je snimala bila je fantastična, koliko je bilo naporno toliko sam uživala. Predivno iskustvo, ali također i predivni gradovi koje ću dugo pamtiti.'

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.