Maduro naredio reviziju diplomatskih odnosa sa SAD posle napada Majka Pensa

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro naredio reviziju diplomatskih odnosa sa SAD posle napada Majka Pensa

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro rekao je danas da je naredio "reviziju" diplomatskih odnosa sa SAD te da će nove mere objaviti u narednim satima.

Maduro je to rekao odgovarajući na izjavu američkog potpredsednika Majka Pensa, a koji je dao podršku opoziciji u Venecueli, prenela je agencija Rojters.

Pens je Madura nazvao "diktatorom koji nema legitimitet da bude na vlasti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pens: Maduro je diktator; Maduro: Revizija odnosa sa SAD

Izvor: B92, 23.Jan.2019

Karakas -- Predsednik Venecuele Nikolas Maduro naredio "reviziju" diplomatskih odnosa sa SAD...Maduro je to rekao odgovarajući na izjavu američkog potpredsednika Majka Pensa, a koji je dao podršku opoziciji u Venecueli, prenela je agencija Rojters..."Nikolas Maduro je diktator bez legitimnog prava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.