Madonin sin postavio video ISIS-a

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonin sin postavio video ISIS-a

Pop ikona je stala u odbranu svog sina Rokoa, koji je na svoj Instagram profil postavio video sa vrlo grafičkim prikazima streljanja civila.

Loading

HAPPY MOTHERS DAY!! Thanks for being the greatest mother ever. There was some OD ass whopping but I guess it was all for good reason. I love you and I thanks you for all the support❤️

View on Instagram

 U četvrtak je Roko (14) na svom Instagram profilu objavio sporni video sa naslovom: "Smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ako ste i dalje kreteni prema ljudima, treba da prestanete. Imamo mnogo gorih problema pred nama ljudi. Nije nam potrebno još negativnih idiota ovde".

Nedugo nakon toga, pevačica je dala punu podršku svom sinu za postavljanje ovog videa.

Loading

I applaud my Sons  desire to express his outrage by posting footage of ISIS on instagram. Humans are becoming numb to this violent imagery. He is saying our problems are nothing compared to whats going on around the world. Freedom Fighting is in his blood. Lets pray for PEACE! #rebelheart  #livingforlove

View on Instagram

 "Divim se želji mog sina da izrazi svoje zgražavanje tako što je postavio video ISIS-a na Instagram. Ljudi postaju tupi naovakve nasilne prikaze. On kaže da su naši problemi ništavni u odnosu na ono šta se dešava po svetu. Borba za slobodu je u njegovoj krvi. Molimo se za MIR!", napisala je Madona pored slike znaka za mir.

Rokov video, koji pokazuje red muškaraca koji pucaju na nenaoružane civile čije su ruke zavezane iza leđa i kleče na podu, naišao je na različite reakcije javnosti.

Neki su ga osudili što nameće takav sadržaj, a drugi, među kojima je i njegova mama, podržali njegov pokušaj podizanja svesti o tragedijama koje se dešavaju.

Koje je vaše mišljenje?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.