Madjarska ponovo uvodi vanredno stanje zbog korona virusa

Izvor: Beta, 04.Nov.2020, 00:03

Madjarska ponovo uvodi vanredno stanje zbog korona virusa

Madjarska će ponovo uvesti vanredno stanje, a od večeras u ponoć stupa na snagu policijski čas zbog povećanog broja zaraženih korona virusom, izjavio je premijer Viktor Orban."Došlo je vreme za nove mere kako bismo očuvali kapacitete u našim bolnicama da bi bolje funkcionisale i štitili živote najstarijih", rekao je Orban u video poruci emitovanoj na Fejsbuku.Orban je dodao da vanredno stanje omogućava vladi da zemljom rukovodi ukazima, navodeći da vanredno stanje stupa večeras u ponoć.Premijer je rekao da će od parlamenta zatražiti da vanredno stanje traje 90 dana, dok će policijski čas trajati od ponoći do 5.00.U Madjarskoj su danas od korona virusa umrle 84 osobe, a od početka epidemije 1.973.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska ponovo uvodi vanredno stanje zbog korona virusa

Izvor: Danas, 04.Nov.2020

Mađarska će ponovo uvesti vanredno stanje, a od večeras u ponoć stupa na snagu policijski čas zbog povećanog broja zaraženih korona virusom, izjavio je premijer Viktor Orban.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.