Mađarska: Ne PUŠTAMO STRUJU kroz ograde na srpskoj granici!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska: Ne PUŠTAMO STRUJU kroz ograde na srpskoj granici!

Glavni savetnik predsednika Vlade Mađarske za nacionalnu bezbednost Đerđ Bakondi je demantovao informacije koje su preneli neki internet portali o tome da se "pušta struja" kroz zaštitnu ogradu na srpsko-mađarskoj granici.

On na nacionalnoj televiziji M1, opisao takve tvrdnje kao "apsurdne". Dodao je da oni koji objavljuju takve vesti "imaju ozbiljne probleme".

- Strujom se snabdeva rasveta, nadzorne kamere i ozvučenje uz ogradu koji bez nje ne bi funkcionisali. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u delu druge ''inteligentne'' ograde postoji napajanje alarmnog sistema koji dojavljuje da li je neko pokušao da iseče ogradu, ali taj koji bi to pokušao ne bi ništa osetio - tvrdi Bakondi, preneo je RTS.

Internet portal Index.hu objavio je danas informaciju da se "uvodi struja" u ogradu na mađarsko-srpskoj granici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Mađarske takođe je negiralo ove tvrdnje, navodeći da se njima "neopravdano podižu tenzije".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađari negirali da SPROVODE STRUJU kroz ograde na GRANICI: Ko piše ovakve vesti ima OZBILJNE PROBLEME

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 09:10

Glavni savetnik predsednika Vlade Mađarske za nacionalnu bezbednost Đerđ Bakondi je demantovao informacije koje su preneli neki internet portali o tome da se "puššta struja" kroz zašštitnu ogradu na srpsko-mađarskoj granici...On na nacionalnoj televiziji M1, opisao takve tvrdnje kao "apsurdne"....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.