Mađarska: Mačem ubio četiri osobe

Izvor: B92, 06.Apr.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska: Mačem ubio četiri osobe

Budimpešta -- Mlađi muškarac ubio je u porodičnoj kući u selu Kulč u centralnom delu Mađarske četiri člana svoje porodice i troje teško ranio. Policija uhapsila osumnjičenog.

BBC, pozivajući se na navode reportera sa mesta zbivanja, prenosi da je muškarac ljude ubio mačem.

24-godišnjeg muškarca je, posle prave drame, uhapsila mađarska jedinica za borbu protiv terorizma. Mladić, identifikovan kao Jutaš Čanadi Horvat, uhapšen je u močvarnom području blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sela, kazao je portparol mađarske policije Laslo Garamvolđi.

On je, navodno, u kući ubio i ranio članove svoje porodice mačem, a kada je izašao iz kuće, još držeći mač u ruci, na ulici je ranio jednog rođaka, dodao je portparol.

Horvat je ubio oca, babu, dedu i brata, a povredio majku, sestru i bliskog rođaka, navodi novinska agencija MTI.

Selo Kulč se nalazi oko 60 kilometara južno od Budimpešte.

Motiv napada, koji je izveden u porodičnoj kući u kojoj je živelo sedmoro ljudi, za sada nije poznat.

Portparol Nacionalne ambulantne službe odbio je da potvrdi navode lokalnih medija o tome da je napad izveden mačem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačem ubio četiri člana svoje porodice

Izvor: S media, 06.Apr.2012

Naoružani muškarac (24) ubio je jutros u porodičnoj kući u selu Kulč u centralnom delu Mađarske četvoro ljudi, a troje teško ranio...Osuđen na 35 godina zatvora zbog svirepog ubistva supruge..Slankamen: Nađen mrtav 42-godišnji muškarac..Ćerka pomogla ubici da njene mrtve roditelje zakopa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.