Mađarska: 12 Avganistanaca pokušalo da pređe granicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 11:30

Mađarska: 12 Avganistanaca pokušalo da pređe granicu

Rumunska granična policija saopštila je danas da je 12 Avganistanaca pokušalo ilegalno da pređe granicu sa Mađarskom, skrivajući se u kamionu.

Oni su uhvaćeni 14. maja na prelazu Nadlaki, skrivajući se u kamionu koji je prevozio romu za kompanije u Nemačkoj, prenosi agencija Ađerpres.

Kako se navodi, radi se o državljanima Avganistana starosti između 15 i 25 godina, koji su nameravali da traže azil u Rumuniji.

U toku je istraga Granične policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Migranti pokušali da uđu u Mađarsku, krili se u kamionu

Izvor: B92, 17.Maj.2021

Bukurešt -- Rumunska granična policija saopštila je danas da je 12 Avganistanaca pokušalo ilegalno da pređe granicu sa Mađarskom, skrivajući se u kamionu...Oni su uhvaćeni 14. maja na prelazu NadlakI, skrivajući se u kamionu koji je prevozio romu za kompanije u Nemačkoj...Kako se navodi, radi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.