MZ Dedinje: Glasanje počelo na vreme, bez nepravilnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 10:18

MZ Dedinje: Glasanje počelo na vreme, bez nepravilnosti

Glasanje na referendumu o promeni Ustava u oblasti pravosuđa počelo je na vreme i protiče bez neregularnosti, kaže predsednik biračkog odbora 35 u Mesnoj zajednici "Dedinje'" Strahinja Kukić.

Na tom biračkom mestu prvi je u 07.00 časova glasao predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić.

Kukić objašnjava da procedura glasanja predviđa da članovi biračkog odbora najpre proveravaju lampom kažiprst desne ruke glasača kako bi utvrdili da li je već negde glasao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da se zatim proverava identifikacioni dokument i birački spisak.

- Glasač zatim dobija glasački listić i prska se UV sprej - rekao je Kukić novinarima.

Naveo je da je Dačić, kao prvi glasač na tom glasačkom mestu, popunio i kontrolni listić koji je ubacio u kutiju za glasanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.