MUŽ JELENE MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jutros smo bili kod Jece na groblju, sve je podređeno našoj Jani

Izvor: Press, 16.Maj.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ JELENE MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jutros smo bili kod Jece na groblju, sve je podređeno našoj Jani

Jana je dobro, malo je kod bake, malo kod nas jer ima društvo i tamo u ovde. Sve je podređeno njoj - rekao je Zoran Marjanović
Foto:Telegraf.rs
Zoran Marjanović za “Telegraf” kaže da porodica čeka i dalje bilo koju informaciju koja bi pomogla pri razrešenju slučaja ubistva njegove supruge, i da je sve podređeno maloj Jani.
– Otac i ja smo išli na groblje jutros kod Jece, pa smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u povratku svratili do Jelenine majke Zorice. Jana je dobro, malo je kod bake, malo kod nas jer ima društvo i tamo u ovde. Sve je podređeno njoj – rekao je Zoran Marjanović.
Podsećamo, policija već mesec i po dana pokušava da otkrije ko je 2. aprila ubio pevačicu Jelenu Marjanović, dok je, navodno, džogirala na borčanskom nasipu u naselju Crvenka.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MOJA MAMA SE IZGUBILA, I NEĆE SE VRATITI: Majka JELENE MARJANOVIĆ kroz suze izgovara reči svoje UNUKE JANE

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2016, 12:52

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da je njena unuka Jana pretužna bez mame i da je maltene svesna da joj se neće vratit. Ona je ispričala za Telegraf da je Jana veoma tužna i da teško zaspi uveče. ..- Jana je jako tužna, teško zaspi uveče. Videla je sliku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.