MUSKARCI-SU-NAJVECE-SPONZORUSE-Polovina-se-zeni-samo-zbog-novca

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSKARCI-SU-NAJVECE-SPONZORUSE-Polovina-se-zeni-samo-zbog-novca

Iako se stalno žene optužuju da proveravaju dubinu novčanika potencijalnog bračnog druga, izgleda da je to ipak muška specijalnost

Više od polovine muškaraca spremno je da se oženi zbog novca čak i ako je buduća mlada stara, ružna i dosadna, pišu britanski mediji.

Istraživači navode da je zbog finansijske krize sve više muških “sponzoruša”. Rezultati njihove ankete koju su proveli na zahtev jednog britanskog osiguravajućeg društva, pokazali su >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da bi ih se čak 55 posto oženilo samo zbog novca, bez obzira na kvalitete partnerke.

Studija otkriva da i žene postaju sve opreznije pri stupanju u brak – 29 posto traži potpisivanje predbračnog ugovora. Muškarci se danas žene više glavom nego srcem. Došlo je do velikog zaokreta u ulogama i očekivanjima. Muškarci danas radije traže bogatu partnerku koja može da im pruži finansijsku sigurnost, stoji u obrazloženju.

(PortalOko)

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.