MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM I ZAPALIO: Jezive scene na groblju kod Čačka, isplivali detalji užasa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 14:30

MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM I ZAPALIO: Jezive scene na groblju kod Čačka, isplivali detalji užasa (FOTO)

Spaljeno telo muškarca koje je danas pronađeno u šumi u blizini groblja u čačasnkom naselju Loznica najverovatnije pripada muškarcu čiji nestanak je ranije prijavljen policiji.

- Policija je uz zvuke sirena projurila pored naših kuća, po svemu sudeći izgleda da je muškarac izvršio samoubistvo tako što se na groblju polio benzinom - kaže jedan od očevidaca.

Beživotno telo muškarca prvi je pronašo meštanin koji na tom području šetao psa.

Pripadnici polcije i dalje su na terenu i vrše uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spaljeno telo pronašao meštanin dok je šetao psa, nestanak mladića prijavila majka (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2022

U šumi u čačanskom naselju Loznica, koja odvaja gradsko i lozničko groblje danas (14. avgust) oko podne pronađen je spaljen muški leš.. Telo mlađeg muškarca pronašao je meštanin dok je šetao kućnog ljubimca. On je pozvao policiju i službu Hitne pomoći.. Prema saznanjima portala Nova, nestanak...

Nastavak na Luftika.rs...

PRVE SLIKE SA MESTA TRAGEDIJE U ČAČKU Telo muškarca pronađeno pored groblja, sumnja se da se polio benzinom i zapalio (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Avg.2022

Spaljeno telo muškarca koje je danas pronađeno u šumi u blizini groblja u čačanskom naselju Loznica najverovatnije pripada muškarcu čiji nestanak je ranije prijavljen policiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.