MUŠKARAC POGINUO U EKSPLOZIJI KAMIONA Prijatelji vozača koji je tragično nastradao u Americi uputili potresan apel

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 22:25

MUŠKARAC POGINUO U EKSPLOZIJI KAMIONA Prijatelji vozača koji je tragično nastradao u Americi uputili potresan apel

U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog muškarca sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga.

Mladić (36) iz Srbije tragično je stradao pre nekoliko dana u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio.

On je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra, kada je u prikolicu njegovog kamiona udarilo drugo vozilo, usled čega je došlo do prevrtanja kamiona i eksplozije.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil "nissan altima" je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni deo njegove prikolice. Kamion je poleteo i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio.

Prema rečima njegovih prijatelja, reč je o dobrom i poštenom mladiću.

- Iza sebe u Srbiji ostavio je neutešne roditelje i sestru sa malim detetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli - navodi se na stranini GoFandMi, gde se skuplja novac za pomoć porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.