MUŠKARAC I DALJE U BOLNICI: Policija identifikovala dve osobe povezane s aktiviranjem ručne bombe u Severnoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 01:55

MUŠKARAC I DALJE U BOLNICI: Policija identifikovala dve osobe povezane s aktiviranjem ručne bombe u Severnoj Mitrovici

Sukob je, sumnja se, posledica ranijih neslaganja tih ljudi.

Zamenik  direktora tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je večeras da su identifikovane osobe osumnjičene za aktiviranje ručne bombe u Severnoj Mitrovici od čega su povređene dve osobe.

U izjavi za Radio Slobodna Evropa on je rekao da smatra da je taj sukob rezultat prethodnih problema između tih ljudi i da nema ni etnički, ni politički karakter.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bolničkog kliničkog centra u Severnoj Mitrovici Zlatan Elek ranije je za Radio Slobodna Evropa rekao da je pacijent na reanimaciji zbog rana od bombe.

On je, kako je ranije izjavila policija, rekao da njegov život nije u opasnosti.

- Sve dijagnostičke procedure i konsultacije sa drugim specijalistima se još rade. Tokom dana biće odlučeno da li će nastaviti lečenje u ovom centru, ili će mu biti potrebno lečenje u nekoj drugoj tercijarnoj zdravstvenoj ustanovi na nivou Srbije -  kazao je Elek.

Po njegovim rečima, druga ranjena osoba trebala je da bude hospitalizovana na Ortopediji, ali je svojevoljno napustila bolnicu.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.