Izvor: S media, 29.Mar.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP zaposlio sestru nastradalog policajca Miroslava Stamenkovića

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je rešenje o prijemu u radni odnos sestri nastradalog policajca Miroslava Stamenkovića, Jeleni Jašović, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Jelena Jašović će od 1. aprila početi da radi u policijskoj stanici Vlasotince na upravnim poslovima.

Dačić je po uručenju rešenja rekao da mu je smrt policajca Stamenkovića bila jedan od najtužnijih dana u mandatu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ministra policije i da će resorno ministarstvo nastaviti, koliko god može, da pruža pomoć porodici nastradalog, ali i drugima čiji su članovi porodice stradali na službenoj dužnosti.

Stamenković (27) je nastradao u decembru prošle godine u Vlasotincu pokušavajući da zaustavi i uhapsi razbojnike koji su opljačkali zlataru.

(Beta)

FOTO: FB

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.