MUP upozorava građane Srbije: Ovo je važno da uradite i izbegnete najgori scenario

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 14:36

MUP upozorava građane Srbije: Ovo je važno da uradite i izbegnete najgori scenario

MUP je uputio novi apel građanima Srbije na koji treba da obrate pažnju oni koji u prazničnim danima planiraju putovanja.

S obzirom da se povodom obeležavanja Dana državnosti, očekuju gužve na granici, Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na građane da se o stanju na graničnim prelazima Srbije upoznaju na internet stranicama MUP-a i Auto-moto saveza Srbije, kao i da koriste i alternativne granične prelaze.

"Pre polaska na put treba proveriti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << važenja pasoša, a ako putujete svojim automobilom i rok saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća za vreme putovanja", navode iz MUP Srbije.

MUP, odnosno Uprava granične policije pozvala je sve građane da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije.

Da bi se izbeglo dugo čekanje na graničnim prelazima MUP je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.