Uhapšen pripadnik Žandarmerije, pronađena droga i novac

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pripadnik Žandarmerije, pronađena droga i novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. V. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa policija je kod osumnjičenog, koji je inače pripadnik Žandarmerije, u torbi pronašla 510 tableta opojne droge MDMA i 5.000 evra.

Takođe, u njegovom automobilu pronađena je i manja količina marihuane, kao i vagica za precizno merenje sa tragovima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << heroina i kokaina.

Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen pripadnik žandarmerije zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bеogradu uhapsili su M.V. (1981) zbog postojanja osnova sumnjе da jе izvršio krivično dеlo nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga...Prilikom prеtrеsa policija jе kod osumnjičеnog, koji jе inačе pripadnik Žandarmеrijе,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U STANU KRIO ORUŽJE, MUNICIJU I DROGU Uhapšen mladić koji je opljačkao banku na Čukarici i odneo više od 9 MILIONA

Izvor: Blic, 21.Jun.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.S. (1992) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela  razbojništva, kao i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.