MUP apelovao na prevoznike da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila i odmoru vozača

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP apelovao na prevoznike da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila i odmoru vozača

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov apelovao je danas na prevoznike da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila i vremenu odmora vozača, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Prilikom obilaska mesta saobraćajne nesreće koja se jutros u 6.45 časova dogodila u selu Barlovo kod Kuršumlije, Arsov je rekao da je u prethodnih sedam dana u saobraćajnim nezgodama na putevima u Srbiji poginulo ukupno 19 osoba.

On je naveo da će policija, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povodom današnje nezgode, izvršiti nadzor prevoznika.

"MUP i Uprava saobraćajne policije izvršiće nadzor kod prevoznika i utvrditi da li su sve zakonske odredbe poštovane, a istraga, koju vodi Osnovno javno tužilaštvo, utvrdiće kako je do ove saobraćajne nezgode došlo", rekao je Arsov.

On je pozvao putnike i vozače da sve nepravilnosti prilikom prevoza prijave Upravi saobraćajne policije na broj 064/892-21-21.

"Uprava saobraćajne policije će intervenisati na svaku nepravilnost i utvrditi da li je reč o propustima prevoznika ili vozača", rekao je Arsov i apelovao na sve vozače, koji tokom prvomajskih praznika idu ili se vraćaju sa odmora, da poštuju brzinu kretanja, ne pretiču na mestima na kojima to nije bezbedno i vode računa o drugim učesnicima u saobraćaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Načelnik saobraćajne policije: Voditi računa o ispravnosti vozila i odmoru vozača

Izvor: Blic, 30.Apr.2019

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, koji je obišao mesto saobraćajne nesreće koja se jutros u 6.45 časova dogodila u selu Barlovo kod Kuršumlije, apelovao je na prevoznike da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila i vremenu odmora vozača.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.