Izvor: Beta, 02.Mar.2023, 23:16

MUP: Uhapšene dve osobe zbog napada u parku Manjež

Policija u Beogradu uhapsila je dva mladića zbog sumnje da su u parku Manjež napali i povredili pripadnika LGBT+ zajednice, a jednog od njih tereti za pokušaj ubistva, saopšteno je večeras iz ministarstva unutrašnjih poslova.Uhapšeni su M.V. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, kao i L.J. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, dodaje se u saopštenju.M.V. se sumnjiči da je 28. februara u parku Manjež oštrim predmetom ubo 23-godišnjeg mladića, nanevši mu tešku telesnu povredu u predelu leđa.L.J, koji je bio u društvu sa M.V, se tereti da je tom prilikom fizički napao 26-godišnjeg mladića nanevši mu povrede glave.Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nekon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak: ZSO nije pretnja za Kosovo

Izvor: Danas, 03.Mar.2023, 19:35

Predstavnik Evropske unije u dijalogu Kosova i Srbije Miroslav Lajčak rekao je u intervjuu "Atlantskom savetu" da Zajednicu opština sa srpskom većinom Kosovo ne treba da posmatra kao slabljenje svoje funkcionalnosti, objavila je Koha.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.