MUP: Uhapšen zbog sumnje da je primao mito

Izvor: Danas, 03.Okt.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšen zbog sumnje da je primao mito

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da su uhapšeni N. A. (1976), zbog sumnje da je izvršio krivična dela primanje mita i trgovina uticajemm i B. M. (1975), osumnjičen za davanje mita. Članak MUP: Uhapšen zbog sumnje da je primao mito se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MUP: Lekar specijalista sa VMA uhapšen zbog mita od 200 €

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 16:39

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je uhapšen lekar specijalista Vojnomedicinske akademije M.M...Kako se navodi, on je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanje mita...“Osumnjičeni se tereti da je od pacijenta zahtevao 200 evra, kako bi mu, nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.