MUP: Ubistvo u Niškoj banji

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Ubistvo u Niškoj banji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova upali su u sobu u vili DND u kojoj se nalazio D.J. (42) koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile i tom prilikom zatekli ga u besvesnom stanju, jer je pokušao da izvrši samoubistvo, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prevežen u bolnicu, navodi se u saopštenju.

MUP je prethodno saopštio da je Policijskoj upravi u Nišu jutros prijavljeno da je u 7.30 časova u vili "DND" u Niškoj banji, ubijen vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vile D.D (51), a osumnjičeni je jedan od zaposlenih u vili.

Pripadnici policije odmah su opkolili objekat, u kome nije bilo gostiju, već se nalazio samo osumnjičeni.

Kako navodi Blic, prvo je Žanradmerija pod punom ratnom opremom prišla vili, pa su se začule dve detonacije, najverovatnije od šok bombi, pa je ekipa Hitne pomoci brzo došla na lice mesta.

Kako javlja reporter Blica sa lica mesta, odmah nakon upada čuli su se glasni povici: "Hitna, hitna, brzo unutra!" Nakon cega je ekipa hitne pomoći utrcala u vilu.

Glas pregovaraca se više nije čuo, a Hitna pomoć je u vilu unela nosila i posle nekoliko minuta iznela jednu osobu na njima, navodi Blic.

Kako navode beogradski mediji, vlasnika vile ubio je recepcioner zaposlen u tom objektu.

Kako su naveli mediji, motiv ubistva je ljubomora, odnosno vlasnik vile bio je zainteresovan za devojku koja se zabavlja sa recepcionerom i on je zbog toga iz pištolja ubio svog šefa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ubistvo u Niškoj banji

Izvor: Beta, 05.Nov.2016

U vili DND u Niškoj bаnji ubijen je vlаsnik vile D. D. (51), а osumnjičeni je jedаn od zаposlenih u vili, saopštio je danas MUP.Policija je ušla u sobu u kojoj se u besvesnom stanju nаlаzio osumnjičeni zа ubistvo vlаsnikа vile.Kako se dodaje, osumnjičeni D.J (42) zаtečen je u besvesnom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.