MUP: Ubijen muškarac u Vrdniku, traga se za počiniocem

Izvor: Beta, 26.Apr.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Ubijen muškarac u Vrdniku, traga se za počiniocem

Policija je saopštila danas da je u Vrdniku kod Iriga ubijen N.G (37) i da je u toku intenzivna potraga za počiniocem."Odmah po prijavi dogadjaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažovane su i druge jedinice policije koje tragaju za počiniocem", rekao je načelnik PU Sremska Mitrovica Djura Mandić, navodi se u saopštenju MUP-a.Prema Mandićevim rečima, N.G je ubijen u privatnom apartmanu u tom mestu sinoć oko 22.50, hicima iz vatrenog oružja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIKVIDACIJA U IRIGU: Muškarac ubijen u privatnom apartmanu, napadač u bekstvu

Izvor: Večernje novosti, 26.Apr.2019

U privatnom apartmanu u Irigu kod Vrdnika ubijen je Nemanja G. (37) kada ga je nepoznata osoba upucala iz vatrenog oružja U privatnom apartmanu u Irigu kod Vrdnika ubijen je Nemanja G. (37) kada ga je nepoznata osoba upucala iz vatrenog oružja.Napadač je trenutno u bekstvu. „Policija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.