MUP: Rešen problem nedostatka registarskih tablica

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Rešen problem nedostatka registarskih tablica

Načelnica Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Zorica Kasalica je izjavila da je problem sa nedostatkom registarskih tablica prevaziđen je gotovo u svim policijskim upravama koje prethodnih dana nisu imale dovoljne količine.

Ona je navela da je problem prevaziđen zahvaljujući "zajedničkim naporima Ministarstva unutrašnjih poslova i Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca".

"Napominjemo da će tokom sutrašnjeg dana po hitnom postupku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biti rešeni svi zahtevi građana u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i policijskim stanicama Vlasotince i Aleksinac, tokom vikenda u Policijskoj stanici Knjaževac, a početkom nedelje i u policijskim upravama u Kraljevu i Vranju", rekla je Kasalica.

Prema njenim rečima, od naredne nedelje očekuje se da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen.

"Izvinjavamo se svim građanima koji su prethodnih dana čekali na izdavanje registarskih tablica", izjavila je Zorica Kasalica.

Podsetimo, više od dve nedelje u nekim policijskim upravama u Srbiji nije bilo registarskih tablica.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.