MUP: Pronađeno telo kajakaša u Markovačkom jezeru kod Mladenovca

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Pronađeno telo kajakaša u Markovačkom jezeru kod Mladenovca

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije pronašli su danas u Markovačkom jezeru kod Mladenovca telo devetnaestogodišnjeg mladića čiji je nestanak prijavljen pošto se prevrnuo kajak u kojem se nalazio, saopštio je MUP.

Kako se navodi, policiji je juče prijavljeno da se na jezeru prevrnuo kajak sa dve osobe od kojih jedna nije isplivala.

Nesreća se dogodila oko 17.30 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvučeno telo mladića iz Markovačkog jezera

Izvor: RTS, 06.Avg.2018

. Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije pronašli su telo 19-godišnjeg mladića koji je juče nestao u Markovačkom jezeru nakon što se prevrnuo kajak u kojem je bio.

Nastavak na RTS...

Pronađeno telo mladića utopljenog u Markovačkom jezeru kod Mladenovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2018

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije pronašli su danas telo devetnaestogodišnjeg mladića koji je juče nestao u Markovačkom jezeru nakon što se prevrnuo kajak u kojem je bio...Policiji je juče oko 17.30 časova prijavljeno da se na Markovačkom jezeru kod Mladenovca prevrnuo kajak sa dve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.