Izvor: Politika, 06.Dec.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Poginula tri mladića na putu Novi Sad - Begeč

NOVI SAD – Tri mladića, starosti od 22 do 24 godine, poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se desila u mestu Begeč kod Novog Sada, javio je danas informativni portal 021.

Do nesreće je došlo kada je automobil makre „opel vektra”, u kojem su bili mladići, nakon preticanja izleteo s puta i udario u banderu.

Zbog tog udarca Begeč je ostao bez struje.

Agenciji Beta rečeno je u novosadskoj Hitnoj pomoći, da su lekari konstatovali smrt tri mlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << osobe domah po dolasku na lice mesta.

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros i u mestu Žitište u Vojvodini, javio je opštinski portal Info centar.

U toj nesreći, u kojoj su učestvovala dva vozila, nije bilo poginulih a povređeno je više osoba, koje nisu životno ugrožene.

Mladić nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Ljiga

LJIG – Mladić star 21 godinu izgubio je život jutros oko 4.00 sata u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Ljig - Latkovići, potvrdio je Tanjugu načelnik ljiške policije Dragoljub Davidović.

„Putnicko vozilo, u kome su bila dva lica je sletelo sa puta, udarilo u propust pored puta, a jedan mladić je podlegao povredama u valjevskoj bolnici”, naveo je on i dodao da je drugo lice iz vozila prošlo bez povreda.

Davidović je dodao da je uviđaj u toku, a uzroci ove nesreće biće naknadno saopšteni.

Agencije

objavljeno: 06.12.2014.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.