MUP: Na teritoriji Policijske uprave u Požarevcu ubijen policajac

Izvor: Beta Video, 19.Dec.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Na teritoriji Policijske uprave u Požarevcu ubijen policajac

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je podsetio da je tokom prethodne noći na teritoriji Policijske uprave u Požarevcu ubijen policajac Srđan Petrović. „Policajca Petrovića ubio je Dobrivoje Živković, koji je na njega pucao bez ikakvog povoda iz automatske puške. Policijski službenici SAJ-a došli su na lice mesta i posle opsade koja je trajala čitave noći, nisu uspeli da stupe u komunikaciju sa Živkovićem. Ušli su u kuću i nakon njegovog pokušaja da otvori vatru na pripadnike SAJ-a on je lišen života“, rekao je Stefanović. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U POŽAREVCU Ubica policajca pretio zetu i unuci smrću, ubijen u DRAMATIČNOJ AKCIJI SAJ

Izvor: Blic, 19.Dec.2017

Drami u Požarevcu u kojoj je ubijen policajac Srđan Petrović (42) prethodila je na sreću izbegnuta porodična tragedija koju je ubica policajaca Dobrivoje Živković (69) izazvao iz čista mira, saznaje "Blic"...Naime, prema našim saznanjima sinoć oko 21 sat Živković, koji je u kući živeo sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.