MUP: Na gradilištu Beograda na vodi pronadjena granata

Izvor: Beta, 22.Feb.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Na gradilištu Beograda na vodi pronadjena granata

Na gradilištu Beograda na vodi pronadjena je granata, verovatno zaostala iz Drugog svetskog rata, rečeno je danas Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova.Kako je navedeno, ekipe Sektora MUP-a za vanredne situacije su na terenu.Na tom gradilištu početkom februara pronadjena je avio bomba iz Drugog svetskog rata, težine 250 kilograma. Bombа je uništenа nа mestu pronаlаskа, jer stаnje u kome je pronаdjenа nije dozvoljаvаlo pomerаnje ili trаnsport.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uništena bomba na gradilištu Beograda na vodi

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2017

Pripadnici Sektora za vanredne situacije danas su uništili granatu zaostalu iz Drugog svetskog rata, koja je pronađena na gradilištu Beograda na vodi...Bomba je uništena na mestu pronalaska bez ikakvih posledica po imovinu i živote građana, saopšteno je iz MUP-a...Podsetimo, početkom februara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.