MUP: Identifikovan 12-godišnjak koji je slao dojave o bombama školama i aerodromu

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 20:18

MUP: Identifikovan 12-godišnjak koji je slao dojave o bombama školama i aerodromu

Pripadnici Uprave za tehniku MUP-a identifikovali su i pronašli 12-godišnjeg dečaka koji je mejlom slao pretnje eksplozivnim napravama na više adresa.

Između ostalog, pretnje su poslate na adrese više osnovnih i srednjih škola u Srbiji, kao i aerodromu "Nikola Tesla", kako saznaje Tanjug.

Ranije danas primljene su dojave o postavljenim bombama u jednoj osnovnoj školi u Rakovici, kao i u dva aviona na Aerodromu "Nikola Tesla".

Kompanije Air Montenegro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Wizz Air sinoć su saopštile da su piloti na njihovim letovima dobili dojave o postavljenim bombama, zbog čega su svi putnici i članovi posade evakuisani.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za saobraćaj oko 22.30, nakon što je privremeno bio zatvoren zbog dojava o bombi za koje se ispostavilo da su bile lažne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas saznaje: Dete od 12 godina slalo dojave o bombama na Aerodrom „Nikola Tesla“

Izvor: Danas, 01.Mar.2024

Kako Danas nezvanično saznaje lažne dojave o bombama na Aerodromu "Nikola Tesla" slala je maloletna osoba starosti 12 godina.

Nastavak na Danas...

Oglasio se MUP o dojavama o bombama

Izvor: Danas, 01.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su dvanaestogodišnjaka koji je slao dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ i u više škola u Srbiji, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.